Kundreferenser

Nederländska ambassaden

Vi har vid flera tillfällen valt att ta hjälp av GeMera med att ta fram kampanjprodukter till olika handelsfrämjande projekt när vår leverantör i Nederländerna inte har haft de produkterna vi letat efter. 

GeMera har för oss varit ett mycket prisvärt alternativ i Sverige och den personliga servicen är av högsta nivå. 

Sigrid Westman
Trade & Innovation Officer
Embassy of the Kingdom of the Netherlands

Höörs kommun

GeMera är en personlig och engagerad leverantör av profilprodukter. Som kund blir man väl omhändertagen och får dessutom bra hjälp med urval och idéer.

Anna-Karin Olsson 
Informationsansvarig
Kommunledningskansliet/Näringsliv och Medborgarservice
Höörs kommun
 

Skånes Djurpark

GeMera är en av våra stora leverantörer av profilprodukter GeMera är en pålitlig leverantör och vårt samarbete fungerar mycket bra. Carina på GeMera fixar snabbt fram produkter efter våra önskemål och kommer själv med goda idéer och input.

Kasper Schumacher, VD 
Skånes Djurpark
 

Wangeskog Hyrcenter Syd AB

Jag har använt GeMera som leverantör under många år och har inte blivit besviken.Oavsett om vi behövt standardsortiment eller specialanpassade produkter så har vi alltid fått bra service i rätt tid och till rätt priser.

Hans Jonsson, Regionchef
Wangeskog Hyrcenter Syd AB
 

Häggenäs sjukhem AB

GeMera levererar alla våra reklamprodukter, arbetskläder, jackor, t-shirts, julklappar och specialtillverkade påskägg till våra medarbetare samt scenkläder till Häggenäz orkezter sedan många år tillbaka. Vi får alltid bästa service, snabb leverans av alla produkter som är av högsta kvalitet. 
Jag lovordar GeMera och har bara de bästa erfarenheter av vårt samarbete.

Cisell Eliasson, VD 
Häggenäs sjukhem AB
 

Backer BHV AB

Backer har ett mångårigt samarbete med GeMera då vi är mycket nöjda med både bra produkter, snabba leveranser samt proffsigt och alltid trevligt bemötande.

Daniela Brunner-Hjelm, Marketing Manager
Backer BHV AB
 

IMI Energi & VVS Utveckling AB

Vi har samarbetat med GeMera under flera år. Först i liten skala och det senaste året i ganska stor omfattning. Min upplevelse är att GeMera är proffsigt och hjälper mig som ansvarig för marknadsföring att ta rätt beslut. Det är i de små detaljerna det syns. Produkterna som GeMera har är många och håller hög kvalité. Då vi nyligen hade en stor kampanj och bytte företagets logotyp fick vi både snabb hjälp och kort leveranstid där det behövdes. 
Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Carina och hennes team!

Vera Vendler, Administrativ chef
IMI Energi & VVS Utveckling AB